Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
14.07.2009

Băsescu despre Chişinău sexgate: „Uneori depăşim şi noi limite"

Preşedintele Traian Băsescu pare că priveşte cu îngăduinţă scandalul sexual care a dus la demisia consulului României la Chişinău, scrie, marţi, cotidianul "Gândul". Şeful statului a primit, marţi, o delegaţie a societăţii civile din Republica Moldova, prilej cu care a adus în discuţie cazul diplomatului. Unul dintre moldoveni i-a spus preşedintelui că "fantasticul" realităţilor din ţara vecină, deşi cunoscut de partea română, depăşeşte uneori orice limite. Preşedintele a intervenit: "Uneori depăşim şi noi limite, l-aţi văzut pe consulul României la Chişinău". Toată lumea a izbucnit în râs, dar preşedintele s-a abţinut, într-o primă etapă, limitându-se la a zâmbi. Unul dintre membrii delegaţiei moldovene a continuat dialogul, spunând, îngăduitor: "Mai greşesc bărbaţii". La care şeful statului a replicat, râzând de-a dreptu: "Da, dar nu filmaţi".

Consulul României la Chişinău, Ion Nuică, şi-a prezentat demisia, luni, după ce un cotidian a publicat pe site un articol, însoţit de un film şi de câteva fotografii, susţinând că acestea îl prezintă pe diplomat în ipostaze intime cu o femeie care "pare" a fi angajată a consulatului. Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe a precizat că Ion Nuică a fost chemat în ţară săptămâna trecută şi luni, „la prima oră", şi-a prezentat demisia. Purtătorul de cuvânt a precizat că diplomatul român a fost chemat în ţară săptămâna trecută pentru motive care nu au legătură cu imaginile respective.

Ziarul "Curentul" a relatat în ediţia electronică de luni că a primit un film, realizat cu o cameră ascunsă, în care diplomatul român este prezentat întreţinând relaţii sexuale cu "o moldoveancă, nu din Tecuci, însă, ci de la Chişinău". În articol se menţionează că femeia care apare în imagini "pare să lucreze la consulatul român de la Chişinău".

cuvinte-cheie: Nuica | sexgate | scandal

Comentarii (0)

 

Related news

Sus