Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
21.07.2009

Intre doua nu te ploua! Sex in grup cu un politician moldovean!

Saptamana si scandalul sexual in Republica Moldova. Pe internet circula un filmulet in care fostul candidat comunist la primaria Chisinaului apare in compania a doua tinere, in ipostaze nu tocmai cuminti.

Chisinaul concureaza cu succes la categoria de capitala sexului. Filmul postat pe site-ul politik.md il arata pe Veaceslav Iordan intr-o ipostaza, care nu are nimic de-a face cu candidatul moralist al Partidului Comunist la primaria Chisinaului, in alegerile din 2007.

Deocamdata, nu se stie unde a fost filmat Iordan in compania celor doua tinere din imagine si daca ele sunt prostituate sau nu.

Acum, Veaceslav Iordan este directorul agentiei Apele Moldovei si, din cate se pare, a intervenit pentru ca pelicula XXX al carei erou este, sa fie retrasa de pe internet.

Inregistrarea video a fost postata pe internet cand alt scandal de aceeasi natura, cel al consulului roman la Chisinau, nici nu apucase sa se stinga.

Cu doar o saptamana in urma, Ion Nuica aparea intr-un film asemanator, in compania unei angajate a ambasadei Romaniei la Chisinau.

In urma scandalului, consulul si-a dat demisia, iar ministrul roman de externe a prezentat scuze in mod public, pentru comportamentul subordonatului sau.

Sursa: (Pro TV)

cuvinte-cheie: Iordan | Nuica

Comentarii (0)

 

Related news

Sus