Trimite e-mail | Printeaza
Politic
15.10.2010

CEC a înregistrat PLDM în calitate de concurent electoral la alegerile parlamentare anticipate din 28 noiembrie 2010

În şedinţa de vineri, 15 octombrie 2010, Comisia Electorală Centrală a înregistrat Partidul Liberal Democrat din Moldova în calitate de concurent electoral la alegerile parlamentare anticipate din 28 noiembrie 2010. 

Potrivit CEC, candidaţii înregistraţi la funcţia de deputat în Parlamentul Republicii Moldova pe lista PLDM, care cad sub incidenţa prevederilor art. 13 alin. (3) din Codul electoral vor prezenta la Comisia Electorală Centrală actele de suspendare a activităţii în funcţie pînă la 20 octombrie 2010.       

În aceiaşi şedinţă, Comisia a examinat un şir de contestaţii. Ca urmare a fost avertizat concurentul electoral, Partidul Politic „Pentru Neam şi Ţară", pentru nerespectarea Codului electoral şi a fost interzisă distribuirea materialului electoral publicitar contestat.
 
CEC a aprobat modelele unor documente electorale, a degrevat de la atribuţiile de la locul de muncă permanent unii membri ai consiliilor electorale de circumscripţie şi a modificat unele hotărîri şi instrucţiuni aprobate anterior.

cuvinte-cheie: CEC | alegeri | parlamentare

Comentarii (0)

 

Related news

Sus