Trimite e-mail | Printeaza
Politic
12.11.2009

Vlad Filat se va afla vineri şi sâmbătă la Bucureşti

Vlad Filat se va afla vineri şi sâmbătă la Bucureşti

În prima parte a zilei de vineri, premierul moldovean va participa la Summit-ul Iniţiativei Central Europene, iar în a doua parte a zilei va începe o vizită de lucru în ţara vecină, care va continua şi sîmbătă. 
 
În cadrul Summit-ului, Prim-ministrul va rosti o alocuţiune. Vlad Filat are programate întrevederi cu preşedinţii Băncii Europene de Investiţii şi Băncii Europene pentru Reconstrucţii şi Dezvoltare.
 
Vizita de lucru în România, Vlad Filat o va începe cu o întrevedere cu Prim-ministrul în exerciţiu al României, Emil Boc. În cadrul întrevederii urmează a fi semnate Acordul cu privire la micul trafic la frontieră, Protocolul la Acordul cu privire la protejarea reciprocă a investiţiilor, Acordul cu privire la punctele de trecere a frontierei de stat.
 
Vineri seara, Prim-ministrul Vlad Filat va avea o întrevedere cu preşedintele României, Traian Băsescu.
 
Pentru ziua de sâmbătă, Premierul are programate întrevederi cu Mircea Geoană, Preşedintele Senatului României, Roberta Anastase, Preşedinta Camerei Deputaţilor a României, cu conducătorii companiilor româneşti mari şi a celor străine, prezente pe piaţa română, cu studenţi, la Clubul diplomatic.
 
Vlad Filat va oferi o serie de interviuri presei din România.  

 

cuvinte-cheie: vizita | Bucuresti | Filat

Comentarii (0)

 

Related news

Sus