Trimite e-mail | Printeaza
Politic
23.07.2009

Rezultatele oficiale obţinute de cei 18 concurenţi la alegerile parlamentare din 5 aprilie 2009, în toate circumscripţiile electorale, inclusiv în fiecare localitate în parte

Pe pagina web dedicată alegerilor din Republica Moldova www.alegeri.md sunt prezentate rezultatele oficiale obţinute de cei 18 concurenţi la alegerile parlamentare din 5 aprilie 2009, în toate circumscripţiile electorale, inclusiv în fiecare localitate în parte. Este posibilă analiza comparată a rezultatelor concurenţilor în diferite circumscripţii. Rezultatele sunt prezentate atât în procente, cât şi grafic. Acest exerciţiu este disponibil la rubrica „Alegeri parlamentare din 5 aprilie".

Pagina web www.alegeri.md, dedicată alegerilor parlamentare din 2009, este elaborată şi gestionată de către Asociaţia pentru Democraţie Participativă ADEPT, în scopul reflectării veridice şi echidistante a desfăşurării procesului electoral la alegerile legislative. Proiectul este realizat cu suportul financiar al The National Endowment for Democracy (NED), SUA în cadrul Coaliţiei Civice pentru Alegeri Libere şi Corecte "Coaliţia 2009".

cuvinte-cheie: Moldova | parlamentare | alegeri

Comentarii (0)

 

Related news

Sus