Trimite e-mail | Printeaza
Economie
11.11.2008

Noul director general al companiei Orange Moldova este Ludmila Climoc, originară din Moldova

Preşedintele Grupului „Orange" Olaf Swantee a apreciat înalt profesionalismul colaboratorilor „Orange Moldova", în context, menţionând că decizia de a o desemna pe Ludmila Climoc, originară din Moldova, în funcţia de director general al companiei, este un exemplu elocvent al aprecierii respective.

În cadrul întrevederii cu premierul moldovean preşedintele Grupului „Orange", Olaf Swantee, menţionat rezultatele impresionante ale companiei „Orange Moldova", ceea ce denotă existenţa condiţiilor favorabile investiţionale în Moldova.

„Pentru noi este foarte important că odată cu investiţiile financiare şi tehnologice, investitorii străini contribuie la dezvoltarea performanţelor profesionale ale specialiştilor moldoveni. Un exemplu elocvent este şi noul director al companiei „Orange Moldova", - a spus Zinaida Greceanîi.  Premierul i-a urat succes companiei „Orange Moldova" în frunte cu noul director şi a exprimat speranţa că Ludmila Climoc va conduce compania la fel de bine ca şi predecesorul său, Bruno Duthoit, prezent la întrunire, căruia a ţinut să-i mulţumească pentru activitatea prodigioasă în Republica Moldova. 

Fostul  director general al companiei Bruno Duthoit a menţionat că compania a investit 2,5 mlrd. dolari, dintre care cea mai mare parte - în ultimul an. Numărul clienţilor companiei a atins cifra de 1,5 milioane.

cuvinte-cheie: Orange | director

Comentarii (0)

 

Related news

Sus