Trimite e-mail | Printeaza
IT
01.11.2008

Orange a lansat noi servicii 3G+

Orange a lansat noi servicii 3G+

Din 1 noiembrie 2008, toţi clienţii Orange pot accesa reţeaua 3G+ la Chişinău şi Bălţi. Pentru aceasta este nevoie doar de un telefon compatibil cu tehnologia 3G. Precum a fost menţionat vineri, 31 octombrie, în cadrul conferinţei de lansare a noilor servicii, toţi clienţii Orange Abonament pot efectua apeluri video gratuit în reţeaua Orange până la 30 noiembrie 2008, la preţul apelurilor voce în afara reţelei.

Pentru clienţii PrePay apelurile video atât în reţeaua Orange, cât şi în afara reţelei, sunt la preţul apelurilor voce. Totodată, apelurile video internaţionale pentru toţi clienţii sunt la preţ de voce până la 15 decembrie 2008, după care vor fi taxate la preţuri speciale.

Orange oferă serviciul TV în direct la o calitate înaltă. Accesul la serviciul TV în direct este gratuit până la 31 decembrie 2008. Pot fi accesate 8 canale disponibile pe portalul Orange World.

Până la 30 noiembrie 2008, clienţii Orange pot beneficia de apeluri video în roaming la tarifele apelurilor voce

Toţi clienţii Orange existenţi, care dispun de un telefon compatibil 3G, pot beneficia de avantajele 3G+ în mod automat. În caz dacă telefonul nu s-a conectat la reţeaua 3G, trebuie selectat regimul Dual Mode din setările de reţea de pe telefon.
Clienţii noi Abonament vor putea utiliza serviciile 3G+ chiar din momentul abonării.

Utilizatorii noi PrePay, care efectueaza primul apel, începând cu 1 noiembrie 2008, pe lângă telefonul mobil compatibil cu reţeaua 3G+, au nevoie şi de înregistrare la unul din magazinele Orange.

Apelurile video pot fi efectuate către 37 de ţări şi 88 de operatori. De asememea, Orange oferă roaming video cu 17 ţări,

În aceeaşi zi, Orange a lansat IPhone 3G+ în Moldova. Începând cu 1 noiembrie, IPhone de la Apple vor fi disponibile în vânzare în centrele comerciale Orange.

Orange Studio – mai mult decât un magazin

Lansarea noilor servicii, precum şi Iphone s-au desfăşurat odată cu deschiderea unui nou centru comercial Orange Studio, ce se deosebeşte radical de punctele de vânzare Orange. Noul centru comercial are mai multe nivele, fiecare avându-şi funcţia sa.

Astfel, la parter, se află magazinul propriu-zis, unde pot fi cumpărate telefoane mobile, inclusiv de generaţia a treia la preţ redus şi IPhone.

Cu un nivel mai jos de parter este situat un oficiu clientelă, unde pot fi efectuate plăţile pentru abonament şi cumpărate cartele Prepay. Tot aici pot fi tipărie poze  de pe mobil sau camera digitală. De asemenea, la subsol este situat oficiul Dr. Orange, destinat reparaţiei aparatelor de telefon şi consulatărilor tehnice.     

Cu un nivel mai sus de parter este situată o sală încăpătoare destinată întâlnirilor de afaceri şi conectării la internet gratuit.

cuvinte-cheie: video | Orange

 

Gallery

  • Orange Studio
  • Prezentare 3g+
  • prezentare
  • prezentare apel video
  • Orange Studio

Comentarii (0)

 

Related news

Sus