Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
26.08.2009

Igor Dodon va compara anul 2008 cu 2001

Guvernul va audia miercuri raportul prezentat de ministrul Economiei şi Comerţului Igor Dodon, privind evoluţia social-economică din ţară în primele luni ale anului 2009 şi informativ dinamica în perioada 2001-2008.

Conform informaţiei plasate pe siteul guvernului, pe ordinea de zi a şedinţei Guvernului din 26 august figurează de asemenea şi aprobarea unui proiect al decretului prezidenţial privind modificarea Statutului Academiei de Administrare Publică  pe lângă Preşedintele Republicii Moldova şi hotărârea privind comanda de stat pentru delegarea funcţionarilor  publici de rang înalt la studii prin masterat, cu finanţare bugetară,  în cadrul Academiei de Administrare Publică  de pe lîngă Preşedintele Republicii Moldova în anul de învăţămînt 2009-2010.

De asemenea, va fi examinată numirea lui Valentin Mejinschi, general de poliţie, ex-vicepremier şi ex-ministru de Interne în funcţia de Ambasador în Polonia. Anterior, Mejinschi a deţinut şi funcţia de director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei.

Totodată, Cabinetul de Miniştri va adopta decizii privind organizarea summit-ului CSI la Chişinău.

Chestiunea privind demisia Guvernului figurează ultima pe ordinea de zi.

cuvinte-cheie: guvern | sedinta

Comentarii (0)

 

Related news

Sus