Trimite e-mail | Printeaza
Politic
12.04.2009

Procuratura: Valeriu Boboc a decedat din cauza unei intoxicaţii cu o substanţă deocamdată necunoscută

Procuratura generală a Moldovei a anunţat duminică, 12 aprilie că Valeriu Boboc a decedat la 8 aprilie curent, ora 01:15, în drum spre Spitalul de Urgenţă. “Conform rezultatelor autopsiei, leziunile corporale primite, şi anume fractura unei coaste nu se află în legătură cauzală cu cauza morţii. Conform medicilor, tînărul a suferit o intoxicaţie cu substanţă deocamdată necunoscută. Pentru a exclude careva dubii referitor la cauza decesului, procurorii sunt dispuşi de a numi o expertiză internaţională în acest sens”, comunică serviciul de presă al Procuraturii generale.

Totodată, duminică, în cadrul mitingului din PAMN, a fost menţionat că Valeriu Boboc, în vârstă de 23 de ani, a decedat la poliţie. Familia nu cunoaşte cu exactitate cauzele decesului, dar consideră că tânărul a murit după ce a fost bătut cu cruzime de către poliţie, deoarece corpul este plin de vânătăi. “Valeriu a fost arestat marţi, dar noi am aflat despre acest lucru abia vineri”, a declarat Marcel Boboc”, fratele victimei.

“Astazi sute de tineri se afla inca in comisariate, ies din comisariate cu contuzii , sunt déjà cazuri de morti pe care Valeriu Boboc, care a fost gasit mort in strada si tinut la morga pana la alaltaeri.
Se afla in morga si groapa lui a fost déjà pregatita pentru a fi ingropat direct din morga pentru a nu fi autopsiat”,a spus Corina Fusu.

Valeriu Boboc era căsătorit şi are un copil de un an şi jumătate.

cuvinte-cheie: PMAN | proteste

Comentarii (0)

 

Related news

Sus