Trimite e-mail | Printeaza
Politic
16.12.2019

Președintele țării a înmînat înalte distincții de stat unui grup de cetățeni

Președintele țării a înmînat înalte distincții de stat unui grup de cetățeni

În cadrul unei ceremonii oficiale desfășurată la Președinție, Igor Dodon a înmînat înalte distincții de stat, unui grup de cetățeni, conferite anterior prin decret prezidențial.

Astfel, de ordine și medalii s-au învrednicit circa 50 de cetățeni ai Republicii Moldova care activează în diverse domenii: reprezentanți ai complexului agroindustrial și ai organelor de audit financiar public, preoți, precum și alte personalități care contribuie la dezvoltarea statului nostru. Distincțiile au fost acordate pentru îndeplinirea ireproșabilă a datoriei de serviciu, merite deosebite față de stat, înalt profesionalism, muncă îndelungată și prodigioasă în diverse domenii.

Președintele țării a exprimat celor prezenți respect și gratitudine pentru munca asiduă şi răbdarea de care dau dovadă zilnic, activînd, în mare parte, în condiții dificile. Totodată, șeful statului le-a dorit succes și performanțe în continuare, urîndu-le sincere felicitări cu prilejul sărbătorilor de iarnă care se apropie, arată Administrația Prezidențială într-un comunicat.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus