Trimite e-mail | Printeaza
Politic
29.10.2019

Secretarul general al Parlamentului a avut o întrevedere cu șeful Delegației UE în Republica Moldova

Secretarul general al Parlamentului a avut o întrevedere cu șeful Delegației UE în Republica Moldova

Secretarul general al Parlamentului Republicii Moldova Adrian Albu a avut o întrevedere cu Peter Michalko, șeful Delegației UE în Republica Moldova.

Adrian Albu a mulțumit ambasadorului pentru suportul constant oferit de Uniunea Europeană Republicii Moldova și l-a informat pe ambasadorul Michalko despre rezultatele vizitei delegației Parlamentului Republicii Moldova la Conferința Europeană a Președinților de Parlament.

Părțile au discutat despre transparența și eficientizarea activității instituției, precum și proiecte în derulare conexe obiectivelor trasate. Oficialii au discutat despre inițierea unor proiecte noi și suport în dezvoltarea instituției parlamentare.

De asemenea, Secretarul general al Parlamentului a mulțumit pentru proiectul Twinning „Consolidarea capacităților Parlamentului Republicii Moldova în procesul de armonizare a legislației naționale cu legislația UE”, care se va încheia anul acesta. Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană cu un buget de 1,5 milioane de euro și este implementat în parteneriat cu Camera Deputaților Parlamentului Republicii Cehe, Adunarea Națională a Ungariei și Consiliul Național al Republicii Slovace, anunță Direcția generală comunicare și relații publice, Parlamentul Republicii Moldova.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus