Trimite e-mail | Printeaza
Economie
21.06.2018

O companie azeră, dispusă să participe la dezvoltarea infrastructurii din Republica Moldova

O companie azeră, dispusă să participe la dezvoltarea infrastructurii din Republica Moldova

Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, a discutat astăzi cu reprezentanții companiei azere ALKE, specializată în construcții, despre dezvoltarea infrastructurii din țara noastră. În cadrul discuțiilor, părțile au evaluat necesitățile Republicii Moldova privind construcția și reparația drumurilor, precum și modernizarea sistemelor de apă și canalizare din localități.

Ministrul Chiril Gaburici a menționat că, în procesul de construcție și reabilitare a drumurilor, primordiale sunt calitatea lucrărilor și prețurile optime. „Cerințele Ministerului Economiei și Infrastructurii față de companiile implicate în modernizarea infrastructurii sunt lucrări calitative, prețuri optime și respectarea termenilor stabiliți. Apreciem disponibilitatea dumneavoastră de a împărtăși experiența pe care o aveți în domeniul construcțiilor de poduri și drumuri, precum și de a ne pune la dispoziție tehnică modernă, astfel asigurând calitatea și durabilitatea drumurilor construite în țara noastră”, a subliniat Chiril Gaburici.

„Avem experiență vastă în construcția drumurilor și a podurilor, renovarea și instalarea sistemelor de apă și canalizare, utilizând cele mai performante tehnologii din domeniu. Suntem dispuși să ne implicăm și în proiectele de reabilitare a drumurilor din Republica Moldova, să oferim suportul necesar pentru dezvoltarea infrastructurii”, a afirmat vicepreședintele companiei ALKE, Elnur Aslanov.

Compania ALKE are experiență internațională și a implementat proiecte de infrastructură în peste 15 țări, printre care Ucraina, Georgia, Turcia, Azerbaidjan, Spania, anunță un comunicat al Ministerului Economiei și Infrastructurii.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus