Trimite e-mail | Printeaza
Politic
19.03.2018

Au fost discutate prioritățile următoarei președinții a Adunării Parlamentare a Europei de Sud-Est

Au fost discutate prioritățile următoarei președinții a Adunării Parlamentare a Europei de Sud-Est

Deputata Mihaela Spătaru a participat la ședința Comisiei permanente a Adunării Parlamentare a Procesului de Cooperare în Europa de Sud-Est (AP SEECP), la care s-au discutat prioritățile pentru următoarea perioadă și o mai bună instituționalizare a platformei de cooperare parlamentară regională.

În cadrul reuniunii au fost aprobate programul de activitate pentru perioada 2018-2019, agenda următoarei sesiuni plenare a AP SEECP, precum și proiectul declarației finale a AP SEECP. Totodată, la eveniment au participat și reprezentanții Dialogului pentru Guvernanța Internetului a Europei de Sud-Est (SEEDIG), agenda digitală fiind o prioritate a președinției în exercițiu a SEECP.

Evenimentul a avut loc pe data de 17 martie 2018 și a fost organizat de Adunarea Națională a Republicii Slovenia, care deține Președinția în exercițiu a AP SEECP până în iunie 2018. Sesiunea anuală a AP SEECP va avea loc în aprilie, la Ljubljana.

Adunarea Parlamentară a Procesului de Cooperare din Europa de Sud-Est, înființată în 2014, reprezintă o structură de cooperare regională. Mihaela Spătaru este membră a Comisiei Permanente a acesteia, anunță Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus