Trimite e-mail | Printeaza
Economie
19.09.2017

Președintele Parlamentului a avut o întrevedere cu Șeful Misiunii, Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova

Președintele Parlamentului a avut o întrevedere cu Șeful Misiunii, Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova

Președintele Parlamentului Andrian Candu a subliniat determinarea autorităților de a continua parcursul european și procesele de modernizare ale țării conform standardelor Uniunii Europene și a angajamentelor asumate față de partenerii externi și cetățenii Republicii Moldova la întrevederea de astăzi cu Peter Michalko, Ambasador, Șeful Misiunii, Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova.

Președintele Parlamentului a anunțat că una din prioritățile acestei sesiuni este controlul parlamentar asupra implementării legilor. ”Trebuie să urmărim și să evaluăm impactul legilor pentru a ne asigura că normele adoptate funcționează și sunt în beneficiul oamenilor”, a precizat Andrian Candu. 

Oficialii au trecut în revistă principalele subiecte din agenda social-politică și au exprimat deschidere pentru dialog și cooperare. Ambasadorul Peter Michalko, a menționat interesul Uniunii Europene pentru Republica Moldova și susținerea reformelor din țara noastră. 

În context, președintele Parlamentului a menționat adoptarea, anul acesta, de Guvern și Parlament a unei noi foii de parcurs care setează prioritățile și fixează termeni de realizare. De asemenea, Andrian Candu a reiterat angajamentul pentru îndeplinirea angajamentelor asumate în Acordul de Asociere.

Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus