Trimite e-mail | Printeaza
Economie
20.05.2017

Parlamentul va găzdui o serie de reuniuni ale Adunării Parlamentare EURONEST

Pe data de 23 mai curent  în incinta Parlamentului RM se va desfășura Reuniunea comună a Comisiei pentru integrare economică, aproximare juridică și convergență cu politicile UE a Adunării Parlamentare EURONEST și Comisiei pentru securitate energetică a Adunării Parlamentare EURONEST. În cadrul primei Comisii va fi abordat subiectul ”Depășirea impactului crizei economice asupra șomajului în rândul tinerilor din țările UE și ale Parteneriatului Estic”, iar a doua Comisie va dezbate tema “Consolidarea cooperării energetice în cadrul Parteneriatului Estic, în vederea implementării Acordului de la Paris din 2015 privind Schimbările Climatice”.

Adițional, pe data de 23 mai, în a doua jumătate a zilei, va avea loc Reuniunea Biroului AP EURONEST  în care vor fi abordate o serie de subiecte ce țin de activitatea AP EURONEST per ansamblu. Reuniunea va fi condusă de către Rebecca HARMS, Copreședinta AP EURONEST din partea Parlamentului European și de către Marian LUPU, Copreședintele AP EURONEST  din partea Partenerilor Estici.

În cadrul evenimentelor menționate, vor participa delegațiile Parlamentului European, Republicii Armenia, Republicii Azerbaidjan, Georgiei, Republicii Moldova și Ucrainei.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus