Trimite e-mail | Printeaza
Economie
23.02.2017

S.A. ”RED Nord-Vest” şi S.A. „Reţelele Electrice de distribuţie Nord” solicită majorarea tarifelor la serviciile de distribuirea a energiei electrice

S.A. ”RED Nord-Vest” şi S.A. „Reţelele Electrice de distribuţie Nord” solicită majorarea tarifelor la serviciile de distribuirea a energiei electrice

Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a publicat astăzi, 22 februarie, pe pagina sa web www.anre.md cererea parvenită de la S.A. „RED Nord-Vest” şi S.A. „Reţelele Electrice de distribuţie Nord” privind majorarea tarifelor reglementate la serviciile de distribuţie a energiei electrice și materialele care au stat la baza calculului acestor tarife efectuat de întreprinderea dată.

Documentele respective sunt disponibile în secțiunea Transparența decizională/Consultări publice a paginii electronice a ANRE.

ANRE informează publicul că acesta are la dispoziție 15 zile lucrătoare din data publicării cererii S.A. „RED Nord-Vest” şi S.A. „Reţelele Electrice de distribuţie Nord”, dar și a materialelor aferente pentru a prezenta autorității de reglementare recomandări cu privire la aceste documente.

Persoanele interesate pot expedia comentarii şi recomandări în scris, prin poştă pe adresa ANRE: str. Columna 90, mun. Chişinău, prin e-mail la adresa: aursu@anre.md sau la nr. de tel: 022 852 939.

ANRE a publicat documentele menționate în temeiul dispozițiilor noii Legi cu privire la energia electrică nr.107 din 27.05.2016 care obligă autoritatea de reglementare să publice pe pagina sa web oficială cererile titularilor de licență din sectorul energetic privind prețurile și tarifele reglementate, precum și calculele privind nivelul acestora.

Conform aceleași legi, Consiliul de Administrație al ANRE are obligația să examineze cererea S.A. „RED Nord-Vest” şi S.A. „Reţelele Electrice de distribuţie Nord” în termen de cel mult 180 de zile calendaristice de la data înregistrării solicitării corespunzătoare și după prezentarea tuturor documentelor și a informației necesare, solicitate de ANRE, anunță Serviciul de presă al ANRE.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus