Trimite e-mail | Printeaza
Economie
03.11.2016

Pavel Filip s-a întâlnit astăzi cu o delegaţie a companiei Lafarge Ciment Moldova, condusă de noul Director general Jean-Michel Pons

Pavel Filip s-a întâlnit astăzi cu o delegaţie a companiei Lafarge Ciment Moldova, condusă de noul Director general Jean-Michel Pons

Potrivit unui comunicat difuzat de guvern, Pavel Filip a spus că Guvernul şi-a stabilit drept prioritate îmbunătăţirea mediului de afaceri şi crearea locurilor de muncă bine plătite pentru cetăţeni. În context, Premierul a enumerat o serie de măsuri care deja au fost implementate şi care vin să faciliteze activitatea antreprenorilor, printre care, micşorarea numărului de acte permisive, anularea mai multor acte departamentale ale Serviciului Vamal, reforma controalelor de stat, dar şi unificarea rapoartelor.
 
La rândul lor, reprezentanţii companiei Lafarge Ciment au remarcat deschiderea Guvernului pentru dialog şi promptitudinea cu care acesta răspunde la solicitările comunităţii de afaceri. Totodată, ei au semnalat unele probleme cu care se confruntă, solicitând implicarea autorităţilor în depăşirea lor.
 
Premierul a confirmat deschiderea Guvernului pentru depăşirea impedimentelor cu care se confruntă mediul de afaceri, menţionând că pentru a avea o comunicare permanentă cu reprezentanţii businessului a fost constituit Consiliul Economic pe lângă Prim-ministru.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus