Trimite e-mail | Printeaza
Politic
19.09.2016

Daniela Morari a avut o întrevedere de lucru cu Ambasadorul Letoniei în Republica Moldova, Atis Lots

Viceministrul afacerilor externe şi integrării europene, Daniela Morari, a avut astăzi, 19 septembrie, o întrevedere de lucru cu Ambasadorul Letoniei în Republica Moldova, Atis Lots.

În cadrul întrevederii, a fost discutată agenda reformelor prioritare a ţării noastre, precum şi acţiunile deja întreprinse pentru lansarea negocierilor pe marginea noii Agende de Asociere RM-UE (2017-2020), precum şi elaborarea noului Plan Naţional de implementare a Acordului de Asociere pentru 2017-2019. În context, Viceministrul Morari a reiterat importanţa acordată implementării eficiente a Acordului de Asociere RM-UE pentru întreg procesul de reformare a ţării.

Oficialii au exprimat interes în valorificarea cooperării moldo-letone în contextul Memorandumului interministerial de cooperare pe integrare europeană.

Potrivit MAEIE, interlocutorii au efectuat un schimb de opinii privind Parteneriatul Estic, în contextul evoluţiilor de la Summit-ul de la Riga şi pregătirilor pentru Summit-ul Parteneriatului Estic din 2017.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus