Trimite e-mail | Printeaza
Economie
19.02.2016

Granturi pentru intensificarea cooperării în domeniul afacerilor între malurile Nistrului

Granturi pentru intensificarea cooperării în domeniul afacerilor între malurile Nistrului

Uniunea Europeană oferă suport financiar nerambursabil/granturi pentru realizarea proiectelor de creare sau consolidare a platformelor de cooperare între asociațiile de afaceri și ONG-urile de pe ambele maluri ale râului Nistru.
 
Sunt invitate să aplice pentru finanțare în valoare de până la 55.000 euro organizațiile nonprofit, inclusiv cele din stânga Nistrului.
Proiectele trebuie să conțină inițiative sustenabile trans-riverane de cooperare în domeniul afacerilor și consolidarea încrederii între asociațiile de afaceri și ONG-urile de pe ambele maluri ale Nistrului. Perioada de realizare a proiectelor este aprilie 2016 - august 2017.
 
Anunțul privind programul de granturi, Ghidul solicitantului și Formularul de solicitare a finanțării le puteți descărca aici. Data limită pentru depunerea proiectelor este 24 martie curent, ora locală 16:00.
 
Concursul este lansat de Programul „Susținerea Măsurilor de Promovare a Încrederii”, care contribuie la   sporirea gradului de încredere între oamenii de pe ambele maluri ale Nistrului prin dezvoltarea afacerilor, crearea oportunităților de angajare, abilitarea comunităților şi îmbunătățirea infrastructurii sociale. Programul este finanțat de Uniunea Europeană și implementat de PNUD Moldova.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus