Trimite e-mail | Printeaza
Economie
04.02.2016

Evoluţia procesului de selectare a celui mai avantajos preț pentru procurarea energiei electrice

Evoluţia procesului de selectare a celui mai avantajos preț pentru procurarea energiei electrice

Întreprinderile Grupului Gas Natural Fenosa în Moldova informează opinia publică despre recepţionarea răspunsurilor cu privire la solicitările de oferte în vederea procurării energiei electrice pentru noua perioadă contractuală începând cu 01.04.2016 (data la care expiră contractele existente).
 
Până în prezent au fost recepţionate scrisori din partea celor mai mari furnizori şi producători de energie electrică din Republica Moldova (S.A. Energocom, Energocapital si CERSM) cu rugămintea de prelungire a termenului de prezentare a ofertelor. De asemenea, a fost recepţionată propunerea tehnico-economică din partea furnizorului ucrainean DTEK.
 
Având în vedere că unele răspunsuri primite necesită a fi completate, fiind solicitat un termen suplimentar din partea ofertanţilor, s-a decis prelungirea, până la data de 15 martie 2016, a termenului limită de prezentare a ofertelor complete şi a celor mai avantajoase prețuri pentru noua perioadă contractuală, anunță Departamentul Relatii Externe și Comunicare Gas Natural Fenosa în Moldova.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus