Trimite e-mail | Printeaza
Politic
03.03.2015

Ministrul Natalia Gherman va efectua o vizită în România

Ministrul Natalia Gherman va efectua o vizită în România

Viceprim-ministrul, ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Natalia Gherman, va efectua miercuri, 4 martie 2015, o vizită de lucru în România, la invitația omologului român, Bogdan Aurescu.
 
Ministrul Natalia Gherman va avea întrevederi cu președintele României, Klaus Iohannis, prim-ministrul Victor Ponta și ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu. De asemenea, șefa diplomației de la Chișinău și omologul român vor deschide Reuniunea Comisiei Interguvernamentale România – Republica Moldova pentru Integrare Europeană. La finalul evenimentului cei doi miniștri vor susține o conferință de presă.
 
Potrivit MAEIE, principalele subiecte care urmează a fi abordate în cadrul vizitei sunt coordonarea acțiunilor de pe agenda europeană, printre care Consiliul de Asociere RM-UE și cea de-a X-a Reuniune a Grupului pentru Acțiunea Europeană a Republicii Moldova (GAERM), care vor avea loc în această lună, la Bruxelles, valorificarea sprijinului României pentru parcursul european al țării noastre și consolidarea schimburilor comercial-economice bilaterale.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus