Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
18.02.2015

Sentinţă pentru autorul omorului unei foste premiante la un concurs de frumuseţe

Sentinţă pentru autorul omorului unei foste premiante la un concurs de frumuseţe

Un locuitor al capitalei, în vârstă de 37 de ani, a fost condamnat la închisoare pentru omorul intenţionat al amantei sale – o fostă premiantă la un concurs de frumuseţe.

Procuratura mun. Chişinău a stabilit că, în noiembrie 2012, aflându-se în locuinţa amantei sale, fiind în stare de ebrietate, inculpatul s-a luat la ceartă cu victima de 27 de ani, căreia i-a aplicat multiple lovituri mortale cu un cuţit. După comiterea crimei, acesta şi-a chemat un prieten, care l-a ajutat să şteargă urmele crimei, iar mai apoi, au sustras din locuinţa acesteia mai multe obiecte de preţ, estimate la circa 20 mii lei, părăsind locul faptei.

Cadavrul victimei a fost găsit peste două zile, în baia apartamentului său, de către  o vecină, fiind alertată de către părinţii fetei, care munceau peste hotare.

Recent, prin sentinţa Judecătoriei Buiucani, inculpatul a fost condamnat pentru omor intenţionat şi furt la 17 ani de închisoare, însă procurorii consideră sentinţa prea blândă şi anunţă că o vor ataca, solicitând detenţiune pe viaţă pentru inculpat.

Procesul penal în privinţa complicelui inculpatului a fost încetat în legătură cu decesul acestuia, anunță Serviciul de presă al Procuraturii Generale.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus