Trimite e-mail | Printeaza
Economie
23.10.2014

Vinăria Purcari își anunță colaborarea cu Berry Bros. & Rudd, cea mai veche și mai prestigioasă companie distribuitoare de vinuri din Marea Britanie

Vinăria Purcari își anunță colaborarea cu Berry Bros. & Rudd, cea mai veche și mai prestigioasă companie distribuitoare de vinuri din Marea Britanie

Într-un comunicat al companiei se menționează că, pe rafturile magazinelor BBR și www.bbr.com stau, la loc de cinste, patru feluri de vin Purcari: Negru de Purcari din 2010, Rara Neagră și IceWine din 2011 și Pinot Grigio din 2012.

Purcari s-a întors în Marea Britanie, printre regalități, așa cum îi stă bine. Astfel, consumatorii englezi, dar și toți cei care preferă vinurile de calitate, vor putea cumpăra legendarul Negru de Purcari, care este cartea de vizită a vinăriei. În 1984, Negru de Purcari a fost unicul vin din URSS exportat la Casa Regală din Marea Britanie, vinurile noastre având onoarea să fie servite de însăși Regina Elisabeth II și oaspeții ei. Ei bine, acum Purcari va avea din nou şansa să stea la aceeaşi masă cu regalităţile britanice, Berry Bros. & Rudd deţinând două mandate regale pentru Majestatea Sa Regina şi Prinţul de Wales.

Cu o istorie de peste 300 de ani, magazinul BBR din centrul Londrei este considerat cel mai luxos distribuitor de vin din Marea Britanie. Furnizor al Casei Regale începând cu Regele George al III-lea, în beciurile secrete ale magazinului îşi organiza întâlnirile Napoleon al III-lea. Printre clienţii de vază s-a numărat Lord Byron, iar vinurile sale au umplut paharele în fatalul vas de croazieră Titanic.

Château Purcari a fost fondat în 1827 și reprezintă unul dintre cele mai valoroase şi cunoscute domenii ale Europei de Est. Timp de aproape 200 de ani vinăria a reuşit să-şi menţină standardele de calitate, devenind o valoare incontestabilă în peste 25 de ţări ale lumii. Stabilitatea în perfecțiune este cel mai bun lucru pe care Purcari îl aduce iubitorilor de vin. Din 1827. Acum și în Marea Britanie.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus