Trimite e-mail | Printeaza
Economie
13.08.2014

Producătorii și procesatorii de fructe și legume își pot prezenta ofertele comerciale la Camera de Comerț și Industrie

Producătorii și procesatorii de fructe și legume își pot prezenta ofertele comerciale la Camera de Comerț și Industrie

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova colectează ofertele comerciale de la producătorii agricoli și procesatorii de fructe și legume, pentru a le promova inclusiv prin intermediul rețelelor internaționale de marketing.

Decizia a fost luată de către conducerea CCI, în cadrul unei ședințe de lucru, cu scopul de a susține agenții economici afectați de restricțiile la exportul pe piața Federației Ruse.

”Întreprinzătorii au nevoie de soluții reale și eficiente. Însă pentru a înregistra rezultate și a-și găsi parteneri de afaceri este necesar să vină cu oferte comerciale concrete, ce vor conține informații referitor la capacitățile de producere, tipul/soiul produs, termenii de livrare etc”, a precizat președintele CCI, Valeriu Lazăr.

În această ordine de idei, CCI a elaborat un formular tipizat, care urmează să fie completat de către solicitanți și remis pe adresa de e-mail eic@chamber.md sau la nr. de fax 022 22 13 91. Formularul (în varianta romană/ engleză) poate fi găsit pe pagina web a CCI - www.chamber.md și la filialele din teritoriu ale CCI.

Ulterior, informațiile vor fi sistematizate, distribuite partenerilor de peste hotare ai CCI și plasate pe rețelele internaționale de marketing.

Cu titlu de excepție, serviciile respective sunt prestate gratuit de către CCI, până pe data de 31. 12.2014.

Potrivit CCI, producătorii agricoli pot solicita consultanță și prin intermediul unei linii telefonice, apelând la nr. de tel: 022 22 13 91

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus