Trimite e-mail | Printeaza
Politic
28.07.2014

Președintele Parlamentului Igor Corman a avut astăzi o ședință de lucru cu membrii Comisiei Naționale pentru Integritate

Președintele Parlamentului Igor Corman a avut astăzi o ședință de lucru cu membrii Comisiei Naționale pentru Integritate

În cadrul discuțiilor au fost discutate o serie de aspecte ce țin de activitatea Comisiei. Președintele Parlamentului a solicitat membrilor Comisiei Naționale pentru Integritate să întreprindă măsuri pentru eficientizarea activității instituției. Șeful Legislativului a îndemnat membrii CNI să eficientizeze activitatea instituției, precum și să asigure transparența și imparțialitatea politică a Comisiei. Totodată, Igor Corman a reiterat disponibilitatea Parlamentului de a examina propunerile CNI menite să contribuie la perfecționarea cadrului legal care reglementează activitatea instituției.

„Comisia Națională pentru Integritate este o instituție importantă de la care așteptăm rezultate. Toți demnitarii trebuie să se obișnuiască să-și declare corect proprietățile și veniturile, iar membrii Comisiei trebuie să lase la o parte ambițiile și să activeze în conformitate cu legea”, a menționat șeful Legislativului.

Comisia Națională pentru Integritate este o autoritate publică autonomă aflată sub control parlamentar. Igor Corman a efectuat o vizită de documentare la Comisia Națională de Integritate în iulie 2013, anunță un comunicat al Legislativului.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus