Trimite e-mail | Printeaza
Economie
25.07.2014

O misiune de afaceri a sectorului vitivinicol va fi organizată în perioada 26 iulie – 3 august a.c. în Statele Unite ale Americii

O misiune de afaceri a sectorului vitivinicol va fi organizată în perioada 26 iulie – 3 august a.c. în Statele Unite ale Americii

O misiune de afaceri a sectorului vitivinicol va fi organizată în perioada 26 iulie – 3 august a.c. în Statele Unite ale Americii, la care vor participa 11 companii vitivinicole, reprezentanți ai Oficiului Național al Viei și Vinului și Ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Vasile Bumacov. Joi, 24 iulie, Oficiul Național al Viei și Vinului a prezentat companiilor vitivinicole și presei viziunea strategică de penetrare a pieței SUA și agenda misiunii de afaceri Wine of Moldova.

 Misiunea de afaceri este organizată la inițiativa Secretarului de Stat , John Kerry. 

 Scopul misiunii Wine of Moldova de a poziționa oferta vinicolă a Republicii Moldova, de a promova imaginea vinurilor moldovenești și de a crea oportunități de noi parteneriate de afaceri în domeniul vitivinicol pe piața americană. Totodată, Oficiul Național al Viei și Vinului, urmărește organizarea strategică și coordonată a activităților de marketing pe piața SUA, pentru a spori exportul de vinuri de calitate și a diversifica piețele de export ale sectorului vitivinicol.

 În decursul celor 5 zile de lucru, vor fi organizate 2 evenimente B2B cu importatorii și distribuitorii de vinuri din statul Washington și New York, precum și degustări ghidate cu presa specializată și sommelier.
 Misiunea de afaceri vitivinicolă este organizată și finanțată de programul The SABIT Program al Departamentului de comerț al SUA în comun cu Oficiul Național al Viei și Vinului din Republica Moldova.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus