Trimite e-mail | Printeaza
Economie
22.07.2014

MIEPO a anunțat concurs pentru construcția Pavilionului Republicii Moldova în cadrul Expoziţiei Mondiale „Milano-2015”

Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO) a anunțat o licitație publică de selectare a antreprenorului pentru construcția Pavilionului național la Expoziția mondială „Milano-2015”. La concurs poate participa orice antreprenor, rezident sau nerezident, autorizați cu permisiune în construcție în Republica Italiană.
 
Setul de documente poate fi procurat, după depunerea cererii de participare (cu indicarea clară a denumirii, adresei, numărului telefonului de contact şi numelui persoanei împuternicite de către Participant), la adresa de e-mail nadejda.florea@miepo.md.
 
Caietul de sarcini poate fi obținut contra sumei de 200 de lei. Plata se efectuează prin transfer în adresa Organizaţiei de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova.
 
Companiile interesate pot depune ofertele, la sediul MIEPO, până pe data de 14 august 2014.
 
Amintim Republica Moldova participă pentru prima dată cu pavilion propriu la o expoziție mondială. La expozițiile mondiale de la Hanovra și Shanghai, Moldova a participat în pavilioane comune cu alte țări. Construcția unui pavilion propriu este un obiectiv ambițios, care însă va avantaja Republica Moldova inclusiv prin locația în cadrul sitului expoziției, și va permite țării să valorifice pe deplin participarea la expoziția mondială.
 
 
Pavilionul va avea forma unui cub din sticlă, încununat de o „floare solară”, formată din oglinzi, ce va atrage atenția vizitatorilor prin jocul de reflecții și va prezenta produsele și tradițiile Republicii Moldova, printr-o îmbinare a artei și tehnologiei. În cadrul expoziției va fi difuzat un film artistic despre ansamblul „Joc”, vor putea fi vizualizate procesele de fabricare a produselor expuse în pavilion și, desigur, degustate produse ale companiilor moldovenești.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus