Trimite e-mail | Printeaza
Economie
07.07.2014

Wizz Air a anunţat astăzi lansarea cursei Chişinău – Milano Bergamo

Wizz Air a anunţat astăzi lansarea cursei Chişinău – Milano Bergamo

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est* a anunţat astăzi despre lansarea cursei Chişinău – Milano Bergamo, care va fi operată începând cu 2 noiembrie 2014. Iniţial, la această cursă vor fi efectuate zboruri de 2 ori pe săptămână.

Milano Bergamo este deja a 3-a din Moldova, luând în considerare faptul că Wizz Air deja operează câte 2 zboruri pe săptămână din Chişinău spre Roma Ciampino şi Veneţia Treviso, începând din septembrie 2013. Wizz Air consideră că noul serviciu va stimula piaţa locurilor de muncă din domeniul aviaţiei şi turismului al Republicii Moldova.

Biletele pentru cursa Chişinău – Milano Bergamo sunt deja în vânzare şi pot fi rezervate pe site-ul www.wizzair.com, cu tarife care încep de la €39.99

Reprezentantul Wizz Air, Daniel Carvalho, a declarat: "Wizz Air a început să opereze zboruri din capitala Moldovei doar cu 9 luni în urmă, şi deja a reuşit să deservească 45,000 pasageri în cadrul zborurilor către Roma şi Veneţia. Acest lucru confirmă faptul că transportul aerian low-cost dintre Republica Moldova şi Italia este bine primit de către publicul călător, care include turiştii, călătoriile de afaceri şi diaspora din Moldova.

 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus