Trimite e-mail | Printeaza
Politic
20.06.2014

Consultări moldo-române la nivel de adjuncţi ai miniştrilor Afacerilor Externe

Consultări moldo-române la nivel de adjuncţi ai miniştrilor Afacerilor Externe

Viceministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Valeriu Chiveri, a avut astăzi, 20 iunie 2014, la Chişinău, consultări cu secretarul de Stat în cadrul Ministerului Afacerilor Externe al României, Bogdan Aurescu.

În cadrul convorbirilor au fost abordate temele principale ale cooperării bilaterale, în contextul dialogului politic dinamic din ultima perioadă. Au fost trecute în revistă acţiunile comune privind dezvoltarea dialogului politic, la nivel guvernamental şi parlamentar, inclusiv implementarea proiectelor concrete în domeniile infrastructurii, social, al audiovizualului, educației, realizate cu asistenţă din partea României.

În planul cooperării pe linia ministerelor Afacerilor Externe, viceministrul Valeriu Chiveri a adus mulțumiri părţii române pentru programul de pregătire a diplomaţilor şi funcţionarilor publici din Republica Moldova, finanţat de MAE român.

POtrivit MAEIE, în cursul rundei de consultări, secretarul de Stat Bogdan Aurescu a reafirmat sprijinul ferm al României pentru parcursul european al Republicii Moldova. De asemenea, a avut loc un schimb de evaluări cu privire la situația din regiune.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus