Trimite e-mail | Printeaza
Economie
17.03.2014

Guvernatorul Băncii Naționale a Moldovei va participa la conferința organizată de Institutul Aspen România

Guvernatorul  Băncii Naționale a Moldovei va participa  la  conferința organizată de Institutul Aspen România

Guvernatorul Băncii Naționale a Moldovei, Dorin Drăguțanu,  va participa la conferința organizată de Institutul Aspen România, care va avea loc pe 18 martie 2014 la Bucureşti.
 
Dorin Drăguțanu va ţine un discurs în cadrul conferinţei alături de guvernatorul Băncii Naționale a României, Mugur Isărescu, și de președintele Institutului Aspen România, Mircea Geoană.
 
Potrivit BNM, participanții la eveniment  vor discuta despre opţiunile de finanţare a economiilor din Uniunea Europeană care nu fac parte din zona euro, pentru stimularea creșterii economice, în contextul în care Uniunea Europeană  iese treptat din cea mai mare criză economică și financiară din ultimele decenii. De asemenea, vor fi abordate teme precum colaborarea regională, pârghiile fiscale de stimulare, creșterea atractivității pentru investitori, dar și soluții alternative de finanțare.
 
Institutul Aspen România are ca misiune promovarea unui dialog informal și critic pe diverse teme de interes pentru societate și este recunoscut în întreaga lume pentru devotamentul cu care promovează deschiderea către un model de leadership inovativ și un dialog informal între reprezentanții mediului de afaceri, ai mediilor politice și  în societățile civile de pretutindeni. Institutul Aspen România este partener internaţional al The Aspen Institute din SUA, alături de institute similare din Cehia, Franţa, Germania, India, Italia, Japonia şi Spania.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus