Trimite e-mail | Printeaza
Economie
11.12.2013

Cele mai mari companii din domeniul agroalimentar vor participa la „Fabricat în Moldova”

Cele mai mari companii din domeniul agroalimentar vor participa la „Fabricat în Moldova”

„Ediția a XIII-a a Expoziției multiramurale „Fabricat în Moldova”, care va avea loc în perioada 29 ianuarie - 2 februarie 2014, la Chișinău, va reuni cele mai mari companii autohtone din domeniul agroalimentar. Această tendinţă se păstrează din an în an, or, prelucrarea produselor agricole, vinificaţia, industria alimentară sunt ramuri de bază ale economiei Republicii Moldova”, a informat Marina Petrova, şef al Direcţiei Expoziţii şi Târguri a Camerei de Comerţ şi Industrie.

Potrivit sursei citate, printre companiile ce îşi vor prezenta mărfurile la cea mai mare expoziţie a anului se numără: Agrosmix Grup SRL, Alfa Nistru SA, Barza Albă SA, Bucuria SA, Floarea Soarelui SA, Floreni SA, Franzeluța SA, Lactis SA, Moldcoop, Pegas SRL, Renaissance-Perfect SRL ş.a.

„Deoarece „Fabricat în Moldova” a devenit o platformă pe care sunt expuse toate ramurile economiei, de la ediţia curentă nu vor lipsi întreprinderile mici şi mijlocii, întreprinderi din industria mobilei, industria textilă, agenţi economici care prestează servicii bancare, de asigurări, turism etc. Un loc aparte vor ocupa instituţiile de cercetări şi inovaţii”, a preciza Marina Petrova.

Similar anilor trecuţi, la expoziţie sunt invitate să participe cu stand colectiv şi raioanele republicii.

Concomitent, CCI împreună cu partenerii săi lucrează asupra definitivării programului de afaceri al manifestării, care va include întruniri, seminare, prezentări.

Expoziția naţională multiramurală „Fabricat în Moldova” este organizată de Camera de Comerţ și Industrie, sub patronajul Guvernului, cu scopul de a spori potenţialul industrial şi tehnologic al întreprinderilor, a contribui la dezvoltarea businessului, comerţului şi infrastructurii pieţei.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus