Trimite e-mail | Printeaza
Politic
25.09.2013

Igor Corman a convocat în ședință șefii autorităților și instituțiilor aflate sub control parlamentar

Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Corman, a prezidat astăzi ședința de lucru cu șefii autorităților și instituțiilor aflate sub control parlamentar și președinții comisiilor parlamentare permanente.

În cadrul ședinței au fost discutate aspecte ce se referă la inițiativele legislative înaintate de autorități pentru perfecționarea cadrului legal existent, cooperarea dintre instituțiile autonome și Legislativ, funcționalitatea instituțiilor publice independente.

Interlocutorii au făcut un schimb de opinii pe marginea proiectelor de legi privind activitatea instituțiilor independente, care urmează a fi discutate și aprobate în sesiunea de toamnă a Parlamentului. De asemenea, șefii instituțiilor autonome au făcut o trecere în revistă a proiectelor aflate în lucru, care vor fi transmise Legislativului pentru dezbatere.

Igor Corman a îndemnat șefii instituțiilor să fie proactivi în activitatea lor și să colaboreze mai intens cu comisiile parlamentare de profil.

La ședință au mai participat vicepreședinții Parlamentului Republicii Moldova Liliana Palihovici, Andrian Candu și Oleg Bodrug, anunță un comunicat al Legislativului.

cuvinte-cheie:

Comentarii (1)

 

Sus