Trimite e-mail | Printeaza
Politic
23.09.2013

Iurie Leancă i-a adresat un mesaj de felicitare Cancelarului Angela Merkel

Iurie Leancă i-a adresat un mesaj de felicitare Cancelarului Angela Merkel

Prim-ministrul Iurie Leancă i-a adresat un mesaj de felicitare Cancelarului Angela Merkel, pentru victoria obținută de Uniunea Creştin-Democrată în alegerile generale legislative, anunță Biroul comunicare şi relaţii cu presa de la Guvern.

În mesaj se arată:

„Stimată Cancelar Merkel,
Aş vrea să vă felicit cu prilejul succesului obținut în alegerile ce s-au desfăşurat ieri. Salut victoria Dumneavoastră și ca partener al Partidului Popular European și sunt convins că atât Germania, cât și Uniunea Europeană vor beneficia de pe urma mandatului pe care îl veţi exercita în continuare.

Nu în ultimul rând, sunt încântat că ați obținut un mandat nou, mai ales că aţi sprijinit consistent și ferm Moldova. Prin reafirmarea perspectivei noastre europene, dar și prin alte acțiuni, ați consolidat cauza reformei în țara noastră. Mergând pe direcția integrării europene, Moldova întâmpină multe provocări, însă opțiunea noastră este consolidată de convingerea că putem conta pe un asemenea susținător determinat și de nădejde cum este Germania.

Vă dorim succese în aspirațiile Dvs. și pledăm pentru continuarea unui parteneriat puternic, bazat pe respect reciproc între țările noastre în perioada care urmează.”

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus