Trimite e-mail | Printeaza
Economie
12.08.2013

Compania Fly Dubai va opera curse aeriene low-cost din Chișinău, începând cu luna noiembrie curent

Compania Fly Dubai va opera curse aeriene low-cost din Chișinău, începând cu luna noiembrie curent

Compania aeriană low-cost Fly Dubai va opera săptămânal câte 2 zboruri din Chișinău, începând cu 21 noiembrie 2013. Despre aceasta au vorbit, în cadrul unei întrevederi, Prim-ministrul Iurie Leancă și Jeyhun Efendi, directorul comercial Fly Dubai.

Jeyhun Efendi l-a informat pe Premier că Fly Dubai are în prezent conexiuni cu aproape 60 de destinații. ”Acest fapt va oferi cetățenilor Republicii Moldova posibilitatea să se conecteze cu destinații noi. Vom deveni o punte de stabilire a relațiilor de prietenie dintre Republica Moldova și Emiratele Arabe Unite, precum și cu alte țări mai puțin accesibile pentru cetățeni din cauza distanței”, a menționat Jeyhun Efendi.

Prim-ministrul Iurie Leancă a salutat lansarea activității companiei Fly Dubai la Chișinău .”Zborurile directe Chișinău - Dubai vor îmbunătăți semnificativ atractivitatea investițională a Republicii Moldova și turismul. Este un aspect pozitiv pentru politica noastră externă.  De asemenea, veți oferi o alternativă calitativă de zboruri pentru cetățenii moldoveni care își aleg destinații îndepărtate”, a afirmat Premierul.

Lansarea oficială a zborului direct Fly Dubai dintre Dubai și Chișinău va fi anunțată de către Premierul Iurie Leancă și Președintele companiei aeriene,  Ghaith Al Ghaith, în septembrie curent.

Iurie Leancă a fost invitat să fie unul dintre pasagerii primului zbor operat din Chișinău cu destinația Dubai, invitație care a fost acceptată, informează Biroul comunicare și relații cu presa al Guvernului.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus