Trimite e-mail | Printeaza
Politic
14.06.2013

Cel de-al III-lea Summit PPE al liderilor Parteneriatului Estic va avea loc la Chișinău

Despre acest lucru s-a discutat în cadrul întrevederii Prim-ministrului Iurie Leancă cu Wilfried Martens, Preşedintele Partidului Popular European, ce a avut loc astăzi, la Bruxelles. Ca urmare, Summit-ul șefilor de stat şi de guvern din cadrul Parteneriatul Estic, membri ai PPE, va avea loc la Chişinău la 11 iulie curent.

Wilfried Martens a salutat depăşirea crizei politice de la Chişinău şi formarea noului Guvern condus de Prim-ministrul Iurie Leancă.
 
Premierul a făcut o prezentare a ultimelor evoluţii politice din Republica Moldova, precum şi ale priorităţilor Guvernului care au drept obiectiv principal îmbunătăţirea condiţiilor de trai a cetăţenilor Republicii Moldova. De asemenea, în cadrul întrevederii au fost abordate aspecte ce vizează relaţiile dintre Republica Moldova şi Uniunea Europeană, precum şi progresele înregistrate de ţara noastră în procesul de implementare a reformelor.

Premierul a mulţumit pentru sprijinul constant acordat ţării noastre de membrii PPE, informează Biroul comunicare și relații cu presa al Guvernului.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus