Trimite e-mail | Printeaza
Economie
11.06.2013

Declaraţia Guvernului Republicii Moldova

Declaraţia Guvernului Republicii Moldova

La ședință au participat membri ai Cabinetului de Miniștri, conducerii Parlamentului și ai comisiilor parlamentare.
Prim-ministrul a salutat inițiativa conducerii Parlamentului de a organiza ședințe comune cu Guvernul, care vor contribui la stabilirea unei comunicări mult mai eficiente între cele două structuri. Premierul a menționat că, în cadrul discuțiilor comune au fost analizate aspectele actuale, dar și restanțele  colaborării dintre Parlament și Guvern.

”Trebuie să depășim restanțele care s-au acumulat în perioada de instabilitate politică și să revenim cît mai curînd în albia normalității și funcționalității instituțiilor. Lista priorităților conține mai multe aspecte, însă cel mai fezabil este cel cu privire la angajamentele internaționale ale Republicii Moldova și semnarea Acordului cu privire la crearea zonei de comerț liber, aprofundat și cuprinzător cu Uniunea Europeană”, a menționat Iurie Leancă.

Președintele Parlamentului, Igor Corman a menționat că ședința a fost organizată pentru a fi trasate subiectele prioritare care trebuie să fie adoptate pînă la sfîrșitul sesiunii de primăvară-vară a Parlamentului. Igor Corman a menționat că astfel de ședințe vor mai fi organizate pe parcurs, informează Biroul comunicare și relații cu presa al Guvernului.

cuvinte-cheie:

Comentarii (1)

 

Sus