Trimite e-mail | Printeaza
Politic
13.04.2013

Dorin Chirtoacă nu va face nici un fel de declaraţii, având în vedere că asemenea subiecte nu pot fi comentate în necunoştinţă de cauză

Dorin Chirtoacă nu va face nici un fel de declaraţii, având în vedere că asemenea subiecte nu pot fi comentate în necunoştinţă de cauză

Primarul general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtacă, se află, în aceste zile, într-o deplasare de serviciu în Bruxelles, Belgia şi Luxembourg.

În perioada 9 – 10 aprilie a.c., Dorin Chirtoacă a participat la cea de-a 144-a Reuniune a Biroului Comitetului Regiunilor a Consiliului Europei. Pe parcursul zilei de astăzi, primarul de Chişinău are mai multe întrevederi cu reprezentanţii Băncii Europene pentru Investiţii (BEI), pentru a negocia accesarea de noi finanţări pentru modernizarea infrastructurii urbane a municipiului Chişinău şi anume reabilitarea reţelelor de apă şi canalizare, a drumurilor, modernizarea transportului public, izolarea termică a blocurilor de locuit şi creşterea eficienţei energetice.

În legătură cu evenimentele ce au avut loc astăzi în cadrul Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă nu va face nici un fel de declaraţii, având în vedere că asemenea subiecte nu pot fi comentate în necunoştinţă de cauză, de la distanţă şi mai ales la telefon, se conţine în declarația de presă.

Consiliul de reformare a Partidului Liberal solicită convocarea Congresului formaţiunii, la care să fie propusă numirea lui Dorin Chirtoacă în fruntea partidului.

În declaraţie, membrii Consiliului solicită revenirea fracţiunii PL la masa de negocieri cu celelalte partide din fosta Alianţă pentru Integrare Europeană.

 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus