Trimite e-mail | Printeaza
Politic
27.03.2013

Marian Lupu: Dialogul privind crearea unei noi Alianţe nu poate să se întindă la nesfârşit, dar mai avem de pus câteva puncte pe “i”

Marian Lupu: Dialogul privind crearea unei noi Alianţe nu poate să se întindă la nesfârşit, dar mai avem de pus câteva puncte pe “i”

Liderul Partidului Democrat, Marian Lupu, suţine că discuţiile privind constituirea unei noi  Alianţe trebuie să continuie la un nivel superior. Declaraţia a fost făcută după ce PD s-a întrunit în şedinţa Biroului Politic al formaţiunii pentru a decide formatul în care vor continua negocierile. Potrivit lui Marian Lupu, procesul de dialog nu poate să se întindă la nesfârşit, însă mai există câteva subiecte la care nu s-a pus punctul pe “i”.”Ne propunem să discutăm deja la nivel de conducere a partidelor. Avem angajamente faţă de oameni şi comportamentul nostru trebuie să fie clar şi responsabil. Avem diverse opinii la mai multe subiecte”, a precizat preşedintele PDM.

Marian Lupu a declarat că toţi colegii au constatat că fostul Acordul AIE a avut un conţinut bun: “Nu s-au găsit argumente şi explicaţii de ce s-a ajuns la negocierea unui nou Acord, odată ce nu s-au găsit multe carenţe. Aici există multe întrebări. Urmează personalizarea propriu zisă, mă refer aici la candidatura pentru funcţia de premier şi a miniştrilor. Nu cred că în două sau trei zile aceste întrebări să se rezolve. E necesar să trecem la o fază superioară ca să dezlegăm aceste noduri”, a precizat Marian Lupu.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus