Trimite e-mail | Printeaza
Politic
25.02.2013

Mihai Godea a iniţiat procedura de demitere a Guvernului

Mihai Godea a iniţiat procedura de demitere a Guvernului

Mihai Godea, Preşedintele Partidului Acţiunea Democratică a anunţat astăzi în cadrul unui briefing de presă iniţierea votului de neîncredere faţă de actualul guvern.

Liderul PAD a explicat că această iniţiativă este un test al clasei politice care va arăta cetăţenilor cât de serioşi sunt liderii politici de la putere dar şi din opoziţie în declaraţiile lor curajoase.

„PAD vrea să facă lumină. Aş vrea să-i văd pe liderii Partidului Liberal, a Partidului Democrat, care au cerut mai devreme demisia Guvernului, să văd cum vor reacţiona. Vreau să văd cum vor reacţiona şi cei din opoziţia comunistă, care iarăşi se întrec în declaraţii şi mai puţin în fapte. Ca astfel cetăţenii să ştie foarte clar: cine guvernează ţara şi cine se află în opoziţie”, a subliniat Mihai Godea.

Liderul PAD a precizat că o copie proiectului legislativ va fi expediat astăzi către toate partidele Parlamentare şi către deputaţii neafiliaţi, pentru cosemnare.

În acelaşi context, Mihai Godea  a declarat că, dacă liderul PD, Marian Lupu nu îşi va respecta promisiunea şi nu va demisiona atunci PAD este gata să iniţieze şi procedura de demitere a Preşedintelui Parlamentului.

„Vreau să fie responsabili. Dacă promit ceva, să-şi ţină promisiunea. Vrem să punem capăt prostirii poporului”, a concluzionat Mihai Godea.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus