Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
25.01.2013

Riscă de la 4 la 10 ani închisoare pentru că au răpit angajatul unei bănci

La data de 23 ianuarie, la poliția din Bălţi s-a adresat directorul unei bănci,  declarând că un subaltern de-al său este ameninţat de către persoane necunoscute, cerîndu-i să furnizeze informaţii ce ţine de codurile bancare şi confecţionarea dublicatelor la cheile instituției.

Astfel, poliţiştii au stabilit că în seara de 22 ianuarie, curent, în jurul orei 22:00, în plină stradă, lucrătorul bancar a fost răpit de către două persoane necunoscute. Aceştia s-au dovedit a fi fraţi, de 22 şi 25 de ani, locuitori ai municipiului Bălţi. Ei ar fi aplicat violența fizică și i-au îmbrăcat un sac pe cap victimei, de 33 de ani, urcându-l într-un  automobil. După ce au ajuns la marginea municipiului Bălți suspecţii l-au şantajat pe angajatul băncii, cerîndu-i să furnizeze informații din interiorul instituţiei, după care l-au abandonat.

A doua zi, 23 ianuarie, în jurul orei 17:30, suspecții au ieșit din nou în calea victimei, amenințându-l cu violență asupra familiei sale, în caz de nesupunere la cerințele lor.

La doar cîteva ore de la ultima întîlnire, forţele de ordine au identificat şi reţinut suspecţii.

În cadrul percheziției autorizate, la domiciliul unuia dintre suspecți au fost depistate poze cu familia victimei.

La moment, fraţii şi-au recunoscut vina şi sunt cercetaţi penal pentru „Răpirea unei ppersoane”, riscând privaţiune de libertate pe un termen de la 4 la 10 ani, informează Centrul de presă al DP MAI.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus