Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
16.01.2013

Patru tineri, printre care doi minori, sunt cercetați penal pentru că ar fi violat și ucis o femeie

Ieri, 15 ianuarie, în jurul orei 10.00, pe un şes din aproprierea satului Boşcana, raionul Criuleni, a fost depistat cadavrul unei femei de 35 de ani cu semne de moarte violentă. Medicii legiști au stabilit că moartea femeii a survenit din cauza traumelor primite, aceasta fiind și violată.

La doar câteva ore poliția din localitate a identificat și reținut principalii suspecți. Aceştia s-au dovedit a fi patru tineri, cu vîrsta cuprinsă între 14 şi 19 ani, originari din satul Boșcana, raionul Criuleni.

Forțele de ordine au reconstituit scenariul: în seara de 14 ianuarie, cei patru, împerună cu victima, au consumat băuturi alcoolice la domiciliul unuia dintre suspecți. După cei toți s-au împrăștiat, femeia a plecat acasă, însă, la scurt timp a fost scoasă din casă de gașcă. În drum spre șesul unde a fost depistat cadavrul, femeia ar fi fost bătută și violată de unul dintre suspecți (de 19 ani) după care ar fi fost abandonată fără cunoștință. În urma traumelor primite, femeia a decedat.

În acest caz a fost iniţiată o cauză penală. Potrivit legislației, persoanele culpabile de comiterea unei asemenea fărădelegi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de pînă la 12 de ani, informează Centrul de presă al DP MAI.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus