Trimite e-mail | Printeaza
Economie
04.01.2013

Î.S. „Poşta Moldovei” demarează procedura de distribuire a compensaţiilor producătorilor agricoli

Î.S. „Poşta Moldovei” demarează procedura de distribuire a compensaţiilor producătorilor agricoli

Începând cu 4 ianuarie 2013, Î.S. „Poşta Moldovei” demarează procedura de distribuire a compensaţiilor producătorilor agricoli (care nu deţin conturi bancare), pentru compensarea parţială a cheltuielilor suportate la semănatul grâului de toamnă pentru recolta anului 2013, precum şi pentru procurarea cerealelor furajere deţinătorilor de vaci.

Conform proceselor-verbale f/n din 3 decembrie 2012 şi nr. 1 din 4 decembrie 2012 ale Comisiilor de examinare constituite în baza ordinului ministrului agriculturii şi industriei alimentare nr. 188 din 27 noiembrie 2012, s-a aprobat cuantumul ajutorului după cum urmează: 499,00 lei per cap de vacă, compensaţie pentru procurarea cerealelor furajere acordată deţinătorilor de vaci;  119,90 lei per hectar, compensaţie pentru compensarea parţială a cheltuielilor suportate la semănatul grâului de toamnă pentru recolta anului 2013.

Producătorii agricoli, beneficiari ai compensaţiilor enunţate, urmează să se prezinte la oficiile poştale de la domiciliu acestora cu următoarele acte: buletin de identitate şi, după caz, certificat de înregistrare, în cazul producătorilor agricoli înregistraţi sub formă de gospodărie ţărănească, informează un comunicat al Agenţiei pentru Intervenţie şi Plăţi în Agricultură.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus