Trimite e-mail | Printeaza
Economie
13.08.2012

CCI invită reprezentanţii mediului de afaceri să participe la Forumul Economic din Krynica, Polonia

CCI invită reprezentanţii mediului de afaceri să participe la Forumul Economic din Krynica, Polonia

CCI invită reprezentanţii mediului de afaceri să participe la Forumul Economic din Krynica, Polonia, care se va desfăşura în perioada 4-6 septembrie 2012.

Forumul Economic din Krynica are loc anual, începând cu 1991, fiind un eveniment apreciat în Europa Centrală şi de Est. Misiunea manifestării este de a crea un climat favorabil pentru dezvoltarea cooperării politice şi economice dintre Uniunea Europeană şi ţările vecine. În fiecare an, forumul este vizitat de peste 2500 de participanţi – liderii ai societății politice, economice şi sociale.
Programul Forumului cuprinde mai multe secțiuni tematice: Business și management, Forumul Energetic, UE și vecinii, Afaceri internaționale și securitate, Macroeconomie, Noua economie, Regiuni, Societate, State și reforme, precum și peste 100 de paneluri de discuţie.

La ediţia din anul curent, în premieră, va fi organizată Masa rotundă ”Investește în Moldova”, care va finaliza cu o ”Serată a Moldovei”, unde vor fi prezentate mărfuri, producători autohtoni, vor fi distribuite materiale promoţionale.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus