Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
31.07.2012

Situaţia în Chişinău ca urmare a ploii din 30 iulie

Primăria municipiului Chişinău informează că în rezultatul ploii torenţiale din seara zilei de ieri, 30 iulie 2012, în Chişinău, pe 62 de adrese au fost doborâţi sau au fost parţial afectaţi de vânt copacii. Căderile de arbori au provocat deteriorarea reţelelor electrice pe 21 de adrese, demolarea unui pilon pe str. Ştefan Neaga, precum şi avarierea a 6 automobile. Tot în urma averselor au fost înregistrate acumulări de apă pe str. Calea Ieşilor, str. Uzinelor, str. Albişoara, str. Ismail.

Lucrările de înlăturare a consecinţelor ploilor au fost începute ieri seara şi vor continua pe parcursul zilei de astăzi (evacuarea copacilor avariaţi şi a crengilor căzute, salubrizarea străzilor, restabilirea firelor electrice).

Începând cu seara zilei de ieri, angajaţii Asociaţiei de gospodărire a spaţiilor verzi lucrează în teren, reuşind deja să evacuieze 90% din arborii avariaţi. Totodată,  muncitorii din cadrul Regiei locativ-comunale sunt antrenaţi masiv la salubrizarea curţilor de bloc.

De asemenea, Regia „Exdrupo" efectuează lucrările de curăţare a străzilor, de transportare a nămolului şi a deşeurilor aduse de ape. Pe parcursul dimineţii au fost reparate şi reţelele electrice care au fost afectate.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus