Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
15.03.2012

Desfăşurarea întrunirilor publice pe teritoriul municipiului Chişinău

Desfăşurarea întrunirilor publice pe teritoriul municipiului Chişinău

Primăria Chişinău informează că pe parcursul zilei de vineri, 16 martie 2012, pe teritoriul municipiului se vor desfăşura următoarele întruniri publice:

Între orele 12.00 – 19.00, în Piaţa Marii Adunări Naţionale, Partidul Comuniştilor din Republica Moldova va desfăşura o întrunire. Potrivit organizatorilor, la întrunire şi-au anunţat prezenţa 20 de mii de persoane. În cazul în care teritoriul Pieţei Marii Adunări Naţionale na va fi suficient pentru desfăşurarea întrunirii, circulaţia transportului pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, în perimetrul străzilor Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni şi Puşkin va fi sistată şi transportul va fi redirecţionat pe străzile adiacente.

Între orele 7.00 – 19.00, pe str. Maria Cebotari, în perimetrul străzilor Bucureşti – 31 August 1989, Asociaţia Obştească „Confederaţia Veteranilor de Război din Republica Moldova” va desfăşura o întrunire sub formă de miting. În perioada respectivă de timp circulaţia transportului pe str. Maria Cebotari, în perimetrul străzilor menţionate va fi sistată.

De asemenea, menţionăm că anterior depunerii declaraţiilor preliminare de către organizatorii acestor întruniri publice, Direcţia Generală Locativ-Comunală şi Amenajare a Primăriei municipiului Chişinău anunţase intenţia de a desfăşura, în Piaţa Marii Adunări Naţionale, o acţiune publică de prezentare a tehnicii de salubrizare din dotarea întreprinderilor municipale. Evenimentul respectiv a fost contramandat pentru o altă zi.       

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus