Trimite e-mail | Printeaza
Economie
26.01.2012

86 de proiecte de mărci comerciale concurează pentru titlul de „Marca comercială a anului 2011”

Potrivit CCI, 86 de proiecte de mărci comerciale concurează pentru titlul de „Marca comercială a anului 2011”, a informat șefa direcției Expoziții și Târguri a camerei de Comerț și Industrie a Moldovei, Marina Petrov.

Potrivit sursei citate, în perioada 19 – 25 ianuarie 2012, grupul de experţi ai concursului au analizat materialele din toate cele 86 de dosare. Concomitent, a fost desfășurat și un sondaj sociologic în rândul consumatorilor.

Vineri, 27 ianuarie, comitetul organizatoric se vor întruni într-o ședință pentru a stabili învingătorii la nominalizările: ”Debutul Anului”,  marca comercială „Export", marca comercială „Inter", marca comercială „Favoritul Anului" și marca comercială ”Aprecierea consumatorilor”.

Ceremonia oficială de înmânare a premiilor va avea loc pe 2 februarie, tradițional, în cadrul expoziției naționale ”Fabricat în Moldova”.

Concursul ”Marca comercială a anului” a fost inițiat în 2003 de CCI şi se organizează în comun cu Agenţia de Stat pentru Proprietate Intelectuală, cu scopul de a contribui la unificarea eforturilor producătorilor naţionali în activitatea de antreprenoriat și a aprecia cele mai reuşite proiecte în domeniul creării şi promovării mărcilor comerciale autohtone pe piaţa internă şi externă.
În perioada 2003-2010 la concurs au fost prezentate circa 800 proiecte din 15 raioane ale ţării şi din municipiile Chişinău şi Bălţi.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus