Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
09.11.2011

Pedepse cu închisoare pentru şase tineri din Hînceşti

Prin două sentinţe ale Judecătoriei Hînceşti au fost condamnaţi la închisoare şase tineri din raion pentru tâlhării şi răpirea unei persoane, anunţă serviciul de presă al Procuraturii Generale.

În primul caz, potrivit procurorilor, la 2 noiembrie 2010 trei tineri cu vârste cuprinse între 20 şi 22 de ani au rupt lacătul uşii unui oficiu poştal.

Unul din inculpaţi a lovit poştăriţa cu un baston din lemn, după care a sustras 471 lei, câteva cartele de reîncărcare şi telefonul mobil al victimei.

Cu bunurile sustrase, făptaşii au urcat într-un automobil şi au părăsit locul infracţiunii.

Din declaraţiile victimei procurorii au aflat că inculpaţii intenţionau să sustragă o sumă mai mare de bani, deoarece în acea zi în oficiul poştal trebuiau să ajungă banii pentru pensionari.

Inculpaţilor le-au fost stabilite pedepse cuprinse între 6 şi 7 ani de închisoare.

În celălalt caz, în aprilie 2011, trei tineri cu vârste cuprinse între 22 şi 27 ani au luat la pumni un minor de 15 ani, după care l-au urcat în portbagajul automobilului unuia dintre agresori.

Mai târziu, fiind în stare de ebrietate, agresorii au luat din nou la bătaie victima şi i-au sustras două telefoane mobile.

Făptaşii au fost condamnaţi pentru infracţiunile comise la pedepse cuprinse între 4 şi 7 ani de închisoare, iar pentru prejudiciul moral şi material vor achita victimei 12 mii de lei.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus