Trimite e-mail | Printeaza
Politic
07.11.2011

La Chișinău va sosi grupul parlamentar de prietenie moldo-ucraineană al Radei Supreme a Ucrainei

În perioada 8-9 noiembrie 2011 la Chișinău va efectua o vizită oficială grupul parlamentar al Radei Supreme al Ucrainei pentru relații interparlamentare cu Republica Moldova condus de Anatolie Kinah, membru al Comitetului Radei Supreme a Ucrainei pentru securitate națională și apărare, consilier al Președintelui Ucrainei. Anatolie Kinah este membru al fracțiunii Partidului Regiunilor din cadrul Radei Supreme a Ucrainei.

Din componența delegației mai fac parte Serghei Grinevețki, prim-vicepreședinte al Comitetului pentru securitate națională și apărare, membru al fracțiunii Partidului Popular din Rada Supremă a Ucrainei, Uliana Mostipan, membru al Comitetului pentru problemele pensionarilor, veteranilor și persoanelor cu dezabilități, membru al fracțiunii „Blocul Yuliei Tymoshenko-Batkivschyna”, Igor Ribakov, membru al Comitetului pentru asigurarea legislativă a activității organelor de drept, membru al grupului parlamentar „Reforme pentru viitor”.

Deputații ucraineni vor avea întrevederi cu Președintele Parlamentului Marian Lupu, Președinte interimar al Republicii Moldova, și cu membrii grupului de prietenie cu Ucraina din cadrul Parlamentului Republicii Moldova.

Membrii delegației vor participa, de asemenea, la business-forul moldo-ucrainean, organizat la Chișinău pe data de 8 noiembrie de Congresul Național al industriașilor și antreprenorilor din Republica Moldova și Uniunea industriașilor și antreprenorilor din Ucraina, informează Serviciul de presă al Legislativului.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus