Trimite e-mail | Printeaza
Granturi si burse
21.07.2011

Preluarea dosarelor candidaţilor din R.Moldova, pentru învăţământul preuniversitar şi universitar de stat acreditat, din România

În perioada 7 - 8 august 2011, o comisie interministerială din România se va deplasa la Cahul, pentru a prelua dosarele candidaţilor din Republica Moldova, pentru anul de învăţământ şcolar şi universitar 2011/2012, pentru învăţământul preuniversitar şi superior de stat acreditat.

Prin amabilitatea conducerii Universităţii de Stat „Bogdan Petriceicu Haşdeu" din Cahul, preluarea dosarelor se va efectua într-un spaţiu amenajat, în sediul acesteia.

Candidaţii sunt invitaţi să depună dosarele complete, alcătuite în conformitate cu „Metodologia de şcolarizare a tinerilor de origine etnică română din Republica Moldova, Republica Albania, Republica Bulgaria, Fosta Republică Iugoslavă a Macedoniei, Republica Serbia, Ucraina, Republica Ungaria şi a cetăţenilor de origine etnică română cu domiciliul stabil în străinătate" (www.edu.ro ; www.edu.md ).

Lista locurilor disponibile pentru învăţământul universitar de stat este afişată la avizierul cu informaţii al Consulatului General Cahul.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus