Trimite e-mail | Printeaza
Politic
07.07.2011

Vlad Filat va prelungi perioada de consultări cu reprezentanţii societăţii civile pînă marţi, 12 iulie

Vlad Filat va prelungi perioada de consultări cu reprezentanţii societăţii civile pînă marţi, 12 iulie

Prim-ministrul Vlad Filat a decis să extindă perioada prevăzută pentru această acţiune pînă marţi, 12 iulie anul curent. Pînă astăzi, Prim-ministrul s-a consultat cu reprezentanţii ONG, ai patronatelor şi sindicatelor, cu reprezentanţii investitorilor străini, cu formatorii de opinie, iar în continuare vor avea loc consultări cu partidele extraparlamentare, cu opoziţia parlamentară, cu ambasadorii acreditaţi în Republica Moldova, cu reprezentanţi ai cultelor, mediului academic, uniunilor de creaţie etc.

Precizăm că în aceste condiţii, adresarea Primului Ministru către cetăţenii Republicii Moldova va avea loc marţi, 12 iulie, cînd vor fi prezentate concluziile consultărilor cu societatea, dar şi deciziile care vizează activitatea Guvernului în continuare.

Reamintim că luni, 4 iulie anul curent, Primul Ministru a demarat un amplu proces de consultări cu societatea, care vizează teme de actualitate, cum ar fi: situaţia social-politică din ţară, contextul în care activează în prezent Guvernul, situaţia în ceea ce priveşte procesul de reformă, lupta cu corupţia, alte teme de interes, informează un comunicat al Guvernului.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus